28.08.2019

SAMSUNG Wind-FreeTM Standard

Nástenná klimatizácia Samsung WIND FREE STANDARD s trojuholníkovým dizajnom, ktorý zaujme, zabezpečí komfortnú distribúciu vzduchu a odlišuje sa od konkurencie. Unikátna technológia Samsung Wind-FreeTM chladenie udržuje teplotu na komfortnej úrovni bez nepríjemného pocitu chladného prievanu.

  • Dvojstupňové chladenie – Wind-FreeTM režim a režim rýchleho chladenia.
  • Easy Filter Plus
  • Wi-Fi – Samsung SmartThings

Wind-FreeTM klimatizácia vychladí miestnosť v rýchlom chladiacom móde (Fast Cooling Mode). Akonáhle dosiahne požadovanú teplotu, môžete zmeniť režim na Wind-FreeTM chladenie(Cooling Mode). Režim Wind-FreeTM chladenie spotrebuje o 72% menej energie než režim rýchleho chladenia.

Nástenná klimatizační jednotka Wind-FreeTM Optimum zaisťuje špičkovú úroveň filtrácie vzduchu použitím dvojice filtrov Easy Filter Plus a SPi Ionizérem. Táto zostava filtrov zachytáva častice prachu, alergény, víry aj baktérie, ktoré sa vyskytujú bežne vo vzduchu.

Režim rýchleho chladenia
Najskôr Wind-FreeTM klimatizácia vychladí miestnosť v rýchlom chladiacom móde (Fast Cooling Mode).

Wind-FreeTM chladenie
V režime Wind-FreeTM chladenie je chladný vzduch jemne rozptýlený cez 21 000 mikrootvorov cez predný panel jednotky. Chladný vzduch je distribuovaný veľmi nízkou rýchlosťou prúdenia vzduchu (0,15m/s) a pritom bez kolísania teploty.

Easy Filter Plus
Jednoducho čistiteľný filter s vysokou hustotou zachytenia až 90% prachu a baktérií spôsobujúcich alergiu

Wi-Fi pripojenie
Wi-Fi adaptér pre ovládanie cez smartfón alebo tablet (aplikácia Smart Home App)

Infračervený ovládač
Diaľkové infračervené ovládanie súčasťou

Energetická trieda
A++ (chladenie) / A (kúrenie) DURAFIN™ (odolná povrchová úprava tepelného výmenníka)

8-pólovy motor kompresora
Zníženie trenie motora a hlučnosť

Digital inverter
Začne chladenie vzduchu rýchlo pomocou jeho Fast Cool režimu a potom sa automaticky zmení režim na Comfort Cool na udržanie požadovanej teploty. Takže necítite nadmerný chlad a nemusíte manuálne meniť nastavenie alebo zapínať a vypínať zariadenie.

Dvojstupňové chladenie
Funkcia 2-krokového chladenia rýchlo vychladí miestnosť, aby sa dosiahla požadovaná teplota a následne automaticky upraví rýchlosť ventilátora a smerovanie prietoku vzduchu, aby vám pomohla zostať v komforte a sviežosti.

Triple Protect Plus
Zabudovaná ochrana zaisťuje vyššiu životnosť a spoľahlivosť zariadenia. Výkonný chladiaci systém (ochrana kompresoru), nepretržitá kontrola napätia (ochrana ovládaču) a účinná antikorózna povrchová úprava (ochrana povrchu) vám umožní mať zariadenie v perfektnej kondícii počas prevádzky.

Good’sleep
Vám umožní, aby ste mali hlboký a dobrý nočný spánok tak, že nastaví teplotu, rýchlosť ventilátora a smer prietoku vzduchu.

Komfortný mód, Časovač, Automatický reštart, Samočistenie

Hlučnosť vnútornej jednotky od 16dB(A).

Čistenie vzduchu

Čo je Wind-Free™ technológia?
Wind-Free™ chladenie efektívne udržiava komfortnú teplotu bez nepríjemného prievanu chladného vzduchu. Chladný vzduch je jemne rozptýlený cez 21 000 mikrootvorov na prednom panely jednotky.

SamsungSmartThings/Wifi

Nižší vplyv na životné prostredie R32

  • Nižší potenciál globálneho otepľovania (GWP) z 675 – len 32% chladiva R410a
  • Ľahko recyklovateľné
  • Nulový potenciál ozónu (ODP)
  • Netoxické

formulár

Vyplňte, prosím, kontaktné údaje a my sa vám čo najskôr ozveme.