28.08.2019

SAMSUNG Wind-FreeTM Ultra

Nástenná klimatizácia Samsung WIND FREE ULTRA s trojuholníkovým dizajnom, ktorý zaujme, zabezpečí komfortnú distribúciu vzduchu a odlišuje sa od konkurencie. Unikátna technológia Samsung Wind-FreeTM chladenie udržuje teplotu na komfortnej úrovni bez nepríjemného pocitu chladného prievanu.

  • Dvojstupňové chladenie – Wind-FreeTM režim a režim rýchleho chladenia.
  • PM2.5 Filter
  • Ionizér (SPi)
  • Easy Filter Plus
  • Wi-Fi – Samsung SmartThings


Wind-FreeTM klimatizácia vychladí miestnosť v rýchlom chladiacom móde (Fast Cooling Mode). Akonáhle dosiahne požadovanú teplotu, môžete zmeniť režim na Wind-FreeTM chladenie(Cooling Mode). Režim Wind-FreeTM chladenie spotrebuje o 72% menej energie než režim rýchleho chladenia. Nástenná klimatizačná jednotka Wind-FreeTM Ultra zaisťuje špičkovú úroveň filtrácie vzduchu použitím trojice filtrov, Easy Filter Plus, elektrostatickým filtrom PM2.5 a SPi Ionizérom. Táto zostava filtrov zachytáva aj najmenšie čiastočky prachu o veľkosti 2,5μm, alergény, víry aj baktérie a tiež aj čiastočne cigaretový dym.

Režim rýchleho chladenia
Najskôr Wind-FreeTM klimatizácia vychladí miestnosť v rýchlom chladiacom móde (Fast Cooling Mode).

Wind-FreeTM chladenie
V režime Wind-FreeTM chladenie je chladný vzduch jemne rozptýlený cez 21 000 mikrootvorov cez predný panel jednotky. Chladný vzduch je distribuovaný veľmi nízkou rýchlosťou prúdenia vzduchu (0,15m/s) a pritom bez kolísania teploty.

PM2.5 filter, SPi Ionizér a Easy Filter Plus
Zaisťujú špičkovú úroveň filtrácie vzduchu použitím trojice filtrov. Čistička vzduchu s filtráciou PM2.5 Filter a SPi ionizátor (technológia eliminuje až 99% baktérií a vírusov), ktoré sa bežne vyskytujú vo vzduchu.

Wi-Fi pripojenie
Wi-Fi adaptér pre ovládanie cez smartfón alebo tablet (aplikácia Smart Home App)

Infračervený ovládač
Diaľkové infračervené ovládanie súčasťou

Energetická trieda A++ (chladenie) / A (kúrenie) DURAFIN™ (odolná povrchová úprava tepelného výmenníka)
8-pólovy motor kompresora (zníženie trenie motora a hlučnosť)

Digital inverter začne chladenie vzduchu rýchlo pomocou jeho Fast Cool režimu a potom sa automaticky zmení režim na Comfort Cool na udržanie požadovanej teploty. Takže necítite nadmerný chlad a nemusíte manuálne meniť nastavenie alebo zapínať a vypínať zariadenie.

Dvojstupňové chladenie – funkcia 2-krokového chladenia rýchlo vychladí miestnosť, aby sa dosiahla požadovaná teplota a následne automaticky upraví rýchlosť ventilátora a smerovanie prietoku vzduchu, aby vám pomohla zostať v komforte a sviežosti.
Triple Protect Plus zabudovaná ochrana zaisťuje vyššiu životnosť a spoľahlivosť zariadenia. Výkonný chladiaci systém (ochrana kompresoru), nepretržitá kontrola napätia (ochrana ovládaču) a účinná antikorózna povrchová úprava (ochrana povrchu) vám umožní mať zariadenie v perfektnej kondícii počas prevádzky.

Good’sleep vám umožní, aby ste mali hlboký a dobrý nočný spánok tak, že nastaví teplotu, rýchlosť ventilátora a smer prietoku vzduchu.

Komfortný mód Časovač Automatický reštart Samočistenie.

Hlučnosť vnútornej jednotky od 16dB(A).

Čistenie vzduchu

Klimatizačná jednotka Samsung má široký Filter, ktorý pokrýva 100% otvoru na prívod vzduchu, na rozdiel od konvenčných modelov, ktoré majú len čiastočné filtre. Filter PM 2.5 udržuje váš vzduch čistý, zachytáva 90% jemného prachu za 40 minút a 99% za 100 minút. Pokrýva 100% prívod vzduchu otvor a je tiež umývateľný, takže je to jednoduchá a nákladovo efektívna údržba.

PM2.5 Filter

Čo je Wind-Free™ technológia?


Wind-Free™ chladenie efektívne udržiava komfortnú teplotu bez nepríjemného prievanu chladného vzduchu.
Chladný vzduch je jemne rozptýlený cez 21 000 mikrootvorov na prednom panely jednotky.

SamsungSmartThings/Wifi

Nižší vplyv na životné prostredie R32

  • Nižší potenciál globálneho otepľovania (GWP) z 675 – len 32% chladiva R410a
  • Ľahko recyklovateľné
  • Nulový potenciál ozónu (ODP)
  • Netoxické

formulár

Vyplňte, prosím, kontaktné údaje a my sa vám čo najskôr ozveme.